GZC DONK

GZC DONK

Aanmelden bij zwemles

ZWEMLES VOOR SNELLE BESLISSERS!!

Per heden hebben wij 2 plaatsen vrij bij de zwemles van zaterdag om 7:00 uur.
Is uw kind al 5 jaar? Neem dan contact op met tel. 06-51144665 (inspreken voicemail, dan wordt u teruggebeld).
U kunt uw kind ook direct aanmelden via ons digitale wachtlijstformulier. Ook dan nemen wij telefonisch contact met u op.
Maar vol is vol, dus ook hier geldt: wie het eerst komt ….

Graag tot ziens in het Groenhovenbad! 

Om lid te worden bij de afdeling elementair zwemmen (leszwemmen) moet u zich eerst AANMELDEN. Na het aanmelden krijgt u bericht of u / uw kind direct lid kan worden of dat u / uw kind eerst op een wachtlijst komt.

Op het moment dat u / uw kind lid wordt dan moet u zich INSCHRIJVEN als lid. Daarvoor krijgt u toegestuurd een INSCHRIJFFORMULIER. Dat formulier kunt u ook vinden op deze site bij 'ledenadministratie'. 

Aanmelden voor de wachtlijst
Voor het volgen van zwemles voor beginners hebben wij een wachtlijst. Aanmelding is mogelijk vanaf 4 jaar, maar voor de start van de zwemlessen hanteren wij de minimum leeftijd van 5 jaar. 

U kunt zich hier online aanmelden voor de wachtlijst. Dat is gemakkelijk en gaat het snelste.

Heeft u een Hotmail/Live/Outlook-mailadres? Vergeet dan niet om gzcdonk.nl toe te voegen bij de "veilige afzenders". Anders kunnen wij u soms niet bereiken als u aan de beurt bent.

In plaats van online aanmelden kunt u ook hier de papieren versie downloaden, uitprinten en inleveren op een van de zwemuren bij het leszwemmen van GZC DONK.

Hoe lang is de wachtlijst?
Het verschilt sterk per zwemuur hoe lang de wachtlijst voor beginners is. Het varieert van enkele weken tot meer dan een jaar. De populaire zwemuren zijn:

Woensdagavond 18:30-19:15 uur

Woensdagavond 19:15-20:00 uur

Zaterdagmorgen 08:30-09:15 uur

Als u wilt zwemmen op die zwemuren dan moet u rekening houden met een wachttijd van ten minste een jaar.

Niet op de wachtlijst 
De wachtlijst geldt alleen voor beginners. Dus voor kinderen die nog nooit zwemles hebben gehad. Als kinderen al iets gevorderd zijn kunt u dat aangeven en als er plaats is in de betreffende groep dan hoeft het kind niet te wachten. Uw kind zal wel altijd eerst moet 'voorzwemmen' om te kunnen beoordelen of het geen beginner is en wat het niveau is van het kind.

Kinderen die bij ons diploma A halen kunnen zonder te wachten onmiddellijk verder voor B. Ook kinderen die elders diploma A hebben gehaald kunnen meestal zonder wachten direct beginnen voor B bij GZC DONK.

Als u denkt dat uw kind niet op de wachtlijst hoeft kunt u zich ook aanmelden met de bovenstaande link naar het online wachtlijstformulier.