GZC DONK

GZC DONK

Digitaal intekenformulier

Bedankt voor je aanmelding voor zwemles bij GZC DONK / Thank you for your application for swimming lessons at GZC DONK

Velden met een * zijn verplicht / Fields with a * are mandatory to be filled in.

Heeft u interesse om zwemouder (= helpen bij de zwemles) te worden? uw kind krijgt dan voorrang op de wachtlijst. / Are you interested to help out during the swimming lessons as a volunteer?

Kies wat van toepassing is en noteer het gewenste zwemuur hieronder. Voor de tijden: zie 'leszwemmen' > 'zwemuren' / Choose what group they are swimming in at the moment.

Noteer het gewenste zwemuur, indien u zich aanmeldt voor wachtlijst gevorderden. Only fill in the preferred lesson hour is you apply as an advanced swimmer.

(geef uw voorkeur aan) Voor toelating nemen wij altijd eerst contact met u op om de meest geschikte dag en groep vast te stellen. Only fill in if you apply for a child with Autism.


Voor de contributie(betaling) zie organisatie-contributie

Voor vragen over de wachtlijst en informatie kunt u ook mailen naar wachtlijst@gzcdonk.nl of bellen naar 06-51144665 (antwoordapparaat). Als u verhuist of een ander telefoonnummer krijgt, dan gaarne doorgeven per e-mail aan zwemles@gzcdonk.nl. Let op: heeft u een hotmail/live/outlook -mailadres? Vergeet dan niet om gzcdonk.nl toe te voegen bij (veilige)afzenders. Klik op 'meld je aan' om dit formulier te verzenden. Zodra uw aanmelding is verwerkt, ontvangt u een bevestiging. Als u aan de beurt bent, nemen wij opnieuw contact met u op.