GZC DONK

GZC DONK

Lessysteem en eisen zwemdiploma’s

GZC DONK is gelicentieerd door de Nationale Raad Zwemdiploma’s en leidt dus op voor de officiële zwemdiploma’s van het Zwem-ABC. Voor de gedetailleerde eisen van alle zwemdiploma’s verwijzen wij u naar de website Allesoverzwemles.nl

logo NRZ.png

Wij werken in het zwembad met 5 zwemvakken en daarna de A-groep, B-groep en C-groep. De groepen 1 t/m 4 zwemmen in het instructiebad de Trefkuil en daarna zwemmen we in lengtebanen in het Spaardersbad. Per groep hebben we vastgestelde lesstof en de overgangsnormen kunt u vinden in ons informatieboekje

Kinderen die het leuk vinden om na het behalen van het Zwem-ABC nog meer te leren, kunnen hun zwemvaardigheid verder vergroten. GZC DONK leidt naast het Zwem-ABC ook op voor een groot aantal andere diploma’s: Zwemvaardigheid 1,2 en 3, Snorkelen 1, 2 en 3, Survival 1, 2 en 3, Wereldslagen, Balvaardigheid etc. Informeer hiernaar bij de uurleider!

 

Sinds september 2019 geven wij ook les voor het diploma Zeemeerminzwemmen op zaterdagavond om 19.30 uur. Deelname kan plaatsvinden als uw kind in het bezit is van diploma Zwemvaardigheid 1 (ZV-1).

Zowel in ons informatieboekje als op het afzwemformulier dat uw kind krijgt als het mag afzwemmen, staan de kledingeisen per diploma vermeld.  Ook kunt u deze nog eens nakijken op de website van de Nationale Raad Zwemveiligheid.