GZC DONK

GZC DONK

Club van de Week bij VriendenLoterij

03/10/2019 / 27/02/2024 - Wedstrijdzwemmen

Gisteren zijn we benoemd tot 'Club van de Week' en we ontvangen daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. We willen gaat het geld gebruiken om nieuwe startblokken aan te schaffen, zodat deze voldoen aan de eisen van o.a. de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB), waardoor evenementen zoals nationale kampioenschappen georganiseerd kunnen worden.

Gabriëlla van Muiden, voorzitter van GZC DONK: "Als vereniging vervullen wij een belangrijke sportieve én maatschappelijke rol in Gouda. Deze titel voelt als een erkenning en deze bijdrage van de VriendenLoterij geeft ons een financieel steuntje in de rug bij al onze activiteiten. De bijdrage wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe startblokken, die de sportbeoefening op elk niveau ondersteunen en het mogelijk maken dat evenementen, zoals nationale kampioenschappen georganiseerd kunnen worden."


TV Opnames

Van de prijsuitreiking zijn ook tv-opnames gemaakt. Naast opnames van de uitreiking, zijn er ook opnames van de zwemtraining gemaakt. Het item over de uitreiking wordt waarschijnlijk 26 oktober uitgezonden tijdens het SBS6 programma "Echt waar?". 

Bekijk alle foto's van de prijsuitreiking en tv-opnames 

(Foto nieuwsbericht: Bastiaan Musscher