GZC DONK

GZC DONK

Figurenwedstrijd Age1 tm Senioren

05/10/2020 / 24/06/2024 - Synchroonzwemmen
Zaterdag 26 september was de  eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Dat was even wat anders dan we gewend waren. Normaal gesproken krioelt het van de meiden in en om het bad, dat was door de maatregelen nu niet het geval. Elke leeftijdsgroep had een uur de tijd voor de wedstrijd. Ook waren er veranderingen in het aantal juryleden, waar er normaal gesproken 5 leden en 4 M-en zijn was dat nu teruggebracht naar 3 juryleden en 1 M. De trainsters die altijd bij de meisjes in het bad lopen om ze te coachen moesten nu tijdens de wedstrijd op de tribune plaatsnemen waar nu ook geen toeschouwers mochten zitten.
Maar ondanks al deze maatregelen zijn de trainsters enorm trots op de prestaties van de meiden! Zo werd er bij de Age I groep 2 limieten behaald. Bij de age II groep 2 diploma’s en 1 limiet, de junioren 8 diploma’s en 8 limieten en tot slot de senioren 1 diploma en 8 limieten!
Omdat bij de senioren al weer snel het NK is heeft de KNZB besloten dat zij i.p.v. 2 limieten maar 1 limiet hoeven te halen om mee te mogen doen doen aan het NK. Dit houdt in dat GZC Donk weer met een volledige ploeg deelneemt!