GZC DONK

GZC DONK

GZC DONK sluit drie nieuwe sponsordeals op jaarlijkse sponsordag

10/03/2024 / 24/06/2024 -

De stichting GZC DONK Promotions ondersteunt de vereniging met vele enthousiaste sponsoren. Dat de vereniging GCZ DONK in financieel zwaar weer zit, is geen geheim. Afgelopen zaterdag stond de jaarlijkse sponsordag op de agenda die mogelijk is gemaakt door (Rob den Boer) van Leeuwen autocenter.

Synchroon

Rond 13u30 verzamelden de sponsoren en een aantal potentiële sponsoren zich in het Groenhovenbad, waar onder het genot van een bakje koffie de wedstrijd van de synchroonzwemsters werd bekeken. Veel verbaasde gezichten, aangezien dit voor diversen de eerste keer was dat ze een synchroon wedstrijd bijwoonde.

Na de koffie vertrok de groep naar het Louwman museum in Den Haag. Ook daar werden ze heel hartelijk ontvangen en werd de groep door twee gidsen rond geleid. Vol verwondering van alle indrukwekkende auto’s en bijbehorende verhalen stond er rond 17u30 in het Groenhovenbad een, door Koks op Straat bereid, buffet klaar en konden ze tijdens het eten de eredivisie-wedstrijd van de waterpolodames kijken.

Sponsordeals

Tijdens het eten en napraten bleek een aantal potentiële sponsoren de beslissing te hebben genomen en kon de Stichting GZC DONK Promotions drie nieuwe sponsordeals sluiten! "Met trots kunnen we de volgende sponsoren toevoegen aan onze business club: Le Patapouf, Van Rossum Hoortoestellen en DD-Group! Mocht je ook geïnteresseerd zijn neem gerust contact met ons op via gdp@gzcdonk.nl  zo nodigt Wick Wesseling van stichting GZC DONK Promotions sponsors uit.