GZC DONK

GZC DONK

Sponsors

Bij GZC DONK wordt op het hoogste niveau gepresteerd. Bij alle disciplines die bij de vereniging mogelijk zijn, staan er sporters op nationale wedstrijden. Deze sportprestaties zijn een mooie gelegenheid om u als sponsor aan GZC DONK te verbinden. 

Waterpolo
Zowel de heren- als dames selectie spelen op het hoogste niveau van Nederland.  Maar niet alleen de selecties spelen Eredivisie, ook de verschillende jeugdteams komen uit in de Eredivisie. Daarnaast komen diverse spelers uit in het nationale team of nationale jeugdteams. 

Wedstrijdzwemmen
Bij de jeugd komen verschillende zwemmers uit op het NJJK (Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen). Daarnaast staan er zwemmers aan de start bij het NK en zwemmen verschillende masters op het hoogste niveau, op het ONMK (Open Nederlandse Masters Kampioenschappen).

Synchroonzwemmen
Ook vanuit het synchroonzwemmen staan er zwemsters op het NJK (Nederlandse Junioren Kampioenschappen) en komt de seniorenploeg uit op het NK. De masters behaalden zelfs een bronzen medailles tijdens het Brussels Open. 

Draagt u ook GZC DONK een warm hart toe en wilt u weten hoe u de vereniging kunt steunen als sponsor?  Neem dan contact met via voorzittergdp@gzcdonk.nl 

VEENHUIS VASTGOED LOGO.jpg

FIRST Energy Gum

  Fit en Go
Florentes Van Leeuwen
Voogt yourcar
De Vries en Verburg-jpg.jpg

De Keijzer Metselwerken.jpg

Go Stores 2.jpg

Logo DX.JPG

Logo Kaldi Gouda.jpg

Patapouf.jpg

 

Verwoerd Schilders.jpg


van Nieuwpoort.jpg

De knikker

 

Hoofdsponsors
Ster sponsors
Club members
Media partners