GZC DONK

GZC DONK

Trimzwemmen

Trimzwemmen is met elkaar een trainingsprogramma zwemmen onder deskundige leiding. Dit programma varieert en is afgestemd op ieders niveau. Vanuit een basistechniek op de verschillende zwemslagen werk je aan een betere conditie. 

Ben je ambitieuzer en wil je ook graag wedstrijden zwemmen? Dan is zwemmen bij de masters een optie. Voor meer informatie over het masterszwemmen, klik hier.

Ons doel is “fit blijven, door samen te zwemmen” onder deskundige leiding. Trimzwemmen is geen ‘vrij’ zwemmen en er wordt verwacht dat men meedoet met het trainingsprogramma. Je kunt meedoen met Trimzwemmen vanaf 20 jaar.

Alle Masters zijn tijdens de training op snelheid en zwemvaardigheid ingedeeld. Elke groep heeft een eigen trainingsprogramma gericht op beter worden en conditie opbouwen. Alle zwemslagen komen aan bod en ook technieken om te starten en keerpunten te maken.

Wil je bij ons komen zwemmen stuur dan een mail naar masterszwemmen@gzcdonk.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen om af te stemmen wanneer je kan komen proefzwemmen.

Trainingen

Maandag: 20.30 uur - 21.45 uur
Woensdag: 20.00 uur – 21.00 uur
Donderdag: 18.00 uur - 19.00 uur
Vrijdag: 18.30 uur - 19.30 uur
Zaterdag: 07.30 uur - 09.00 uur