GZC DONK

GZC DONK

Waterpolo

Met waterpolo kun je in principe beginnen vanaf dat je je b-diploma hebt gehaald. Het verbeteren van je zwemslag en het opdoen van balvaardigheid is wat je gaat leren tijdens de waterpolo-trainingen.

Binnen GZC DONK zijn de trainingen erop gericht om het beste uit iedere speler te halen. Uiteraard staat plezier in de zwemsport hierbij voorop. De allerjongsten (de F-pupillen; jaargang 2010/2011) doen mee met MiniPolo toernooien tegen andere verenigingen. Vanaf de E-pupillen (jaargang 2009) wordt meegespeeld in de competitie.

Recreatief en Topsport

Waterpoloën kan op ieder niveau, van jong tot oud. Per leeftijdsgroep streven we naar het hebben van meerdere teams, zodat je altijd ingedeeld kunt worden op je niveau en ambitie.

Voor spelers met ambitie zijn er volop mogelijkheden. Zowel Dames 1 als Heren 1, maar ook de B- en C jeugd spelen Eredivisie, het hoogste niveau in Nederland. Daarnaast trainen diverse GZC-DONK spelers bij (Jong) Oranje.

Proeftrainingen

Lijkt waterpolo je leuk en wil je het een keer uitproberen? Dat kan! Je kunt gratis 3x komen meetrainen! Neem hiervoor contact op via jeugdwp@gzcdonk.nl 

Lid worden

Enthousiast na de proeftrainingen? Of wil je direct lid worden?

Vul dan het aanmeldformulier in

 

Trainingstijden

trainingsrooster WP vanaf 26 februari 2024).docx

 

of download hier het wordbestand